Monday, May 5, 2008

Kahvaltılık

Kahvaltılar için değişik bir şey hazırlayayım dedim ve elime ne geçtiyse kavanoza doldurdum...


1 Su bardağı sıvı yağ
2 Avuç zeytin
1 Avuç kuru domates
5-6 Diş sarımsak
Kekik, pulbiber, biberiye
1 Defne yaprağı
Yapılışı: Malzemeleri bir kavanoza doldurun ve bir-kaç gün bekletin. Salatalarınızda veya kahvaltılarınızda kullanın.
ARMİNA’NIN NOTU: Elimde değişik bir kekik var, limon kokulu bir kekik. Bir tanıdığımız Isparta’dan getirmiş, isminin ne olduğunu bilmiyorum, ben limon kokulu kekik diyorum. Bu tarifte de limon kokulu kekikten kullandım.

1 comment:

  1. noreply@blogger.com (karabidikim)July 9, 2010 at 1:51 AM

    bu fareler çok şeker

    ReplyDelete