Thursday, October 11, 2007

incir


İncir resmi resim gönderme denemesi içindir. Düzağaç yaylasına özgü küçük ve az şekerli bir incir türüdür.


21 comments:

  1. noreply@blogger.com (Nihal)September 20, 2007 at 8:33 PM

    İyi hoşta sende çok şey istiyon .
    Sofra hayal et,Duman hayal et ee başka bide yerken hayal nasıl =)
    Maşallah bütün hünerler dökülmüş yine ellerine sağlık.
    www.lezzetavcisi.net

    ReplyDelete
  2. noreply@blogger.com (sarimutfak.blogspot.com)September 21, 2007 at 12:54 AM

    Mrb.canım.yeni adresin hayırlı olsun.yemeklerin çok güzel olmuş.eline sağlık cnm.

    ReplyDelete
  3. noreply@blogger.com (GÜL'ÜN MUTFAĞI)September 21, 2007 at 6:23 AM

    canım iftarını ALLAH kabul etsin böyle güzel sofralarda her zaman sevdiklerinle uzun seneler sağlıklı bir şekilde iftar etmeyi nasip etsin soğuk olsun biz çok beğendik ellerine sağlık ben kendimize hazırladığımı bile çekemiyorum ramazanda bir telaşe gidiyor sevgiler berketli sofralar diliyorum canım

    ReplyDelete
  4. noreply@blogger.com (esra(büyüleyenmutfak))September 21, 2007 at 1:51 PM

    merhaba;

    özlemcim ben ekşili köfteden alayım tavuk hep bulunuyorda ekşili köfteyi her zaman bulamıyorum. 1 tabak yetmez çok yapsaydın :):):):)

    misafirin olayım doyur beniiiiiiii :):):)

    ellerine sağlık canım
    sevgiler

    ReplyDelete
  5. noreply@blogger.com (Papatya Prenses)September 24, 2007 at 2:19 AM

    Şükür kavuşturana yani,sonunda bir yazı eklediğini gördüm ya,ölsem de gam yemem:)))
    Eline koluna sağlık ve de Allah kabul etsin :)
    Sevgiler LULU

    ReplyDelete
  6. noreply@blogger.com (disal)September 24, 2007 at 3:01 AM

    slm özlemcim....
    tavukları çok beğendim....çok lezzetli görünüyorlar....

    ellerine sağlık..Aşağıdaki coccolarda harika....
    canım neler yapmışsın....
    bende resim çekemiyorum....kendi evimde koşuşturma,başkasında utanmadan dolayı resim kalıyor....

    öpüyorum canım....

    ReplyDelete
  7. noreply@blogger.com (Ayşegül)September 24, 2007 at 6:25 AM

    hayal kuruyorum hepsi çok güzel:))
    canım ekşili köfteyi çok severim ama tavuklar da çok şık duruyor:))

    fotoğraflama olayına gelince haklısın utanıp sıkılıyo insan.. bi de benim gibiyseniz unutuyosunuz:)
    öptüm seni canım..

    ReplyDelete
  8. noreply@blogger.com (Baharcicegi)September 24, 2007 at 2:35 PM

    Sulu köfteyi hic böyle eksili yapmamamistim,denyecegim buzlukta köfte var,tavuklarda istah acici olmus,sunumda cok güzel eline saglik,daha nice ailecek bereketli iftarlar yaparsin insallah.

    ReplyDelete
  9. noreply@blogger.com (zerrin misss)September 25, 2007 at 7:21 AM

    Canımın içi Özlemim, gözlerimi kapadım hayal ettim...

    nefis bir sofra olmuş :))

    Ellerine sağlık canım. özellikle milföylü tavuk nefis. Sunumunada bayıldım...

    Ayrıca canım ekşili köfte istediğinden orayı görmezden geliyorum :)))

    Sımmsıkı kucaklıyorum...

    ReplyDelete
  10. noreply@blogger.com (ayseyaman)September 25, 2007 at 11:22 AM

    Özlemim canum :)
    Ellerine sağlık, yemekler ve resimler muah! (bak tarif edeceğim sende yap: sag elini kaldir, fazla değil, kafana kadar kaldırma, sonra parmak uçlarını birleştir, dudağına götür öp! aynen bu hallerdeyim şimdi! :)) he he he! herkese yaziyorum sana da yazmak istedim, biliyorum seversin böyle şeyleri...:)
    Tekrar ellerine saglik
    sevgilerle :))

    ReplyDelete
  11. noreply@blogger.com (inci)September 25, 2007 at 11:30 PM

    canım bayılırım sulu köfteye ....bugün başka arkadaşımda yapmış:)eline sağlık....afiyetler olsun:)

    ReplyDelete
  12. noreply@blogger.com (leziz-özlem)September 27, 2007 at 4:35 AM

    Özlemcim ellerine sağlık...ikiside birbirinden güzel olmuş canım....nefis....iftarada daha çok var ne yapcam ben şimdi....

    özlem

    ReplyDelete
  13. noreply@blogger.com (disal)September 27, 2007 at 2:02 PM

    selam özlemim...
    valla elimde sadece göğüs eti vardı...onunla denedim....
    harika oldu...
    en kısa zamanda butla deneyeceğim...
    öpüyorum seni...

    ReplyDelete
  14. noreply@blogger.com (angel)October 4, 2007 at 5:11 PM

    çorbana bayıldım en kısa zamanda yapıcaam ellerıne saglık arkadaşım...

    ReplyDelete
  15. noreply@blogger.com (zeynep)October 8, 2007 at 6:18 AM

    slm canım yien döktürmüşsün bu aralar görüşemez olduk özledim seni kadir gecen de mubarek olsun canım herşey gönlünce olsun sevgiler

    ReplyDelete
  16. noreply@blogger.com (Aybike Ceylan)October 13, 2007 at 8:30 PM

    Sevgili Emel'cigim,
    Guruba uye oldum ve oraya yazdigin yazindan buldum blogunu. Hayirli, ugurlu ve uzun omurlu olsun.

    Bu arada revaniyi yapmissin ve begenmissin, cok sevindim, afiyetler olsun.

    Blogunu tanitmak icin,degisik bloglara girip yorum yazar ve biraz bahsedersen, cabucak taninir, yeni arkadaslar edinirsin.

    Tekrar gorusmek uzere, selam ve sevgiler.

    ReplyDelete
  17. noreply@blogger.com (Anonymous)October 30, 2007 at 1:21 AM

    Merhaba arkadaşım,
    Dün gece neredense aklıma geldi. Seneler önce bir arkadaşım ikram etmişti ve çok beğenmiştim. Düşündüm, hatırlamaya çalıştım.Sabah disalin blogunda görünce çok şaşırdım. Ellerinize sağlık. Harika görünüyor. İlk fırsatta denicem.Tarifleriniz harika.
    Sevgiler.
    guldenelkan.blogcu.com

    ReplyDelete
  18. noreply@blogger.com (kitchensweetkitchen)November 15, 2007 at 11:56 AM

    İkisi de çok güzel.Elinize sağlık.

    ReplyDelete
  19. noreply@blogger.com (arzumcum)January 13, 2008 at 4:11 PM

    sanırım farkında olmadan aynı tavuklardan bende yaptım ve yayınladım özlemcim.disal yorumunda yazmasa hiç farketmezdim.ama şimdi sayfanı inceleyince gördüm.gerçekten nefis bir lezzet.çok güzel olmuş tavukların.ellerine sağlık canım.

    ReplyDelete
  20. noreply@blogger.com (Anonymous)May 8, 2009 at 10:57 AM

    Merhaba bu ekşili kofte tarıfınızde bulgurdan ve undan bahsetmıssınız ama mıktar yazmamıssınız. Hıc yapmamıs ınsanlara gore bu tarifler ve acıklamalar sızce yeterlimi acaba? bana hıc oyle gelmedı 1 2 kisi dısında bu sitelerde hıc kımse net yazmıyor ve ben bılmeyen ınsanlara yardımcı oldugunuzu dusunmuyorum Zaten yorumculardanda bellı oldugu gıbı sadece sıte ıcındekıler bırbırlerını ovuyorlar bu tarıflerı de sadece bırbırlerınıze govde gosterısı yapar gıbı sunuyosunuz lutfen gercekten yemek yapmayı ogrenmek ısteyenlere hıtab edın Ayrrıca sızlerın bır profosyenelliği varmı tescillim merak edıyorum. Cvp verirsenız sevinirim

    ReplyDelete
  21. noreply@blogger.com (Anonymous)August 4, 2009 at 5:01 AM

    kesinlikle ölçüleri tam ve detaylı vermeme olayına bende katılıyorum.Hiç bilmeyen biri bulguru veya unu ne kadar koymalı nasıl tahmin edecek?

    ReplyDelete